Wood Service Mihali: ervaren projectleiders, vlekkeloze werfopvolging, nauwkeurige opmetingen op werf

Een groot of complex project vereist de nodige opvolging en een correcte, strategische aanpak. Daarom is een slimme planning zo essentieel. 

Bij Wood Service Mihali verzorgen we uw werfopvolging, leveren we projectleiders of voeren we alle nodige opmetingen uit om van uw houtproject een succes te maken.

Opmeting op de werf

Als u een schrijnwerkproject voor de boeg hebt, wilt u 100% zeker zijn dat u accuraat aan de slag kunt. Daarom zorgt het team van Wood Service Mihali voor de opmeting van al uw schrijnwerk, meubels, poorten, kasten, dressings, keukens en meer – zowel voor uw nieuwe timmerwerk als bij de renovatie van houtwerk.

Werfopvolging

Een vlot project verdient een sterke planning én opvolging. Daarom neemt Wood Service Mihali de organisatie van uw werf op zich, van het inplannen van medewerkers tot het organiseren van leveringen.

Leveren van projectleiders

Werkt u samen met verschillende onderaannemers? Ook dan is een slimme planning onontbeerlijk. Wood Service Mihali levert de projectleider die het overzicht houdt over uw project, zodat het mooi binnen de deadline kan worden opgeleverd.

Hebt u vragen over deze service? Contacteer ons!